(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kesäksi 2020 MESTARI- JA MERITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintola tarjoaa asiakkailleen maittavan lounasbuffetin, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana ravintola on legendaarinen ja viikonloput täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko valoisa persoona, joka ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän?

Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme À LA CARTE -TARJOILIJA KESÄKSI 2020

Sinun toimenkuvaan tulisi kuulumaan Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoiluineen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksissa palveleminen. Ja näiden lisäksi pääset myös ihastuttavan Meritallin baarissa loihtimaan drinkkejä meren aaltojen yllä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen 1.5.- 6.9.2020, sopimustuntien olleessa 112,5h/3vko. Perehdytys alkaa huhtikuun viimeisellä viikolla ja määräaikaisen loppumisen suhteen on joustovaraa. Koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvottellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä – Sitä kuuluisaa ”Kyllä onnistuu” -asennetta! Hallitset salin perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä.

Kuulostaako hyvältä?

Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tulet työllistymään Baronan kautta asiakkaallemme kesäksi 2020 ja nyt keväällä sekä syksyllä voit tehdä keikkaluontoisesti vuoroja muissakin asiakasyrityksissämme. Rimpauttele mikäli herää kysyttävää. Ps. Ennen työsuhteen alkua tulee sinun toimittaa salmonellatodistus sekä hygieniapassi Baronalle. Tsemppiä työnhakuun :)