(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Kesä 2019 MESTARI- JA MERITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Luonnistuuko sinulta à la carte- annosten tarjoileminen? Oletko valoisa persoona, joka ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän?

Mikäli vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme À LA CARTE -TARJOILIJOITA KESÄKSI 2019

Vastuualueesi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintola tarjoaa asiakkailleen maittavan lounasbuffetin, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana ravintola on legendaarinen ja viikonloput täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Toimenkuvaasi kuuluvat Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoiluineen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksissa palveleminen.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä – Sitä kuuluisaa ”Kyllä onnistuu” -asennetta! Hallitset salin perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä.

Niinpä kokemusvuosia merkityksellisempää on, että tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen, kesäkuun alusta syyskuun alkuun, sopimustuntien olleessa 90h/3vko.

Koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvottellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Sandoval numerosta 040 637 3350.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel