(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija keikkatyöhön (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

TARJOILIJAA

keikkatyöhön Turkuun!


Työskentelet monipuolisissa tarjoilu- ja asiakaspalvelutehtävissä salin puolella. Toimit tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa, sekä itsenäisesti että tiimissä. Olet valmis joustamaan työajoissa ja -tehtävissä tarpeen tullen. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia, aikaisempi kokemus ravintolamaailmasta on toivottavaa. Asenne kuitenkin ratkaisee!

Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti iltaisin ja viikonloppuisin asiakkamme tarpeesta riippuen, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ravintola-alan TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera mahdollisimman pian alla olevan hakulomakkeen kautta! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=624

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.