(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija / kassatyöntekijä (Luopioinen)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Toimeksiantajamme Ravintola Liekki on viihtyisä ja monipuolinen ravintola Luopiosten kirkonkylässä, Pälkäneellä. Etsimme nyt heille osa-aikaista tarjoilijaa/kassatyöntekijää pitkäaikaisiin töihin. Lisää tietoa yrityksestä https://www.ravintolaliekki.fi/.

Tehtävässä menestyminen edellyttää etenkin innokasta asiakaspalveluhenkisyyttä. Työssä vaaditaan voimassa oleva hygieniapassi. Anniskelupassi, kuten myös mahdollinen järjestyksenvalvojalupa, katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Työt painottuvat pääsääntöisesti viikonlopuille ja ilta-aikoihin. Viikkotasolla töitä on noin kolmena päivänä viikossa, 22-24h/viikko. Työt alkavat syyskuun 2018 alussa, määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen pidempiaikainen työllistyminen on mahdollinen.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509