(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kappelin loppuvuoden sesonkiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Jos nautit Espan värikkäästä tunnelmasta ja haluat työskennellä perinteikkään tyylikkäässä ympäristössä kaikkien rakastamassa ravintolassa, on Kappelin syys- ja pikkujoulusesonki sinun valintasi!

Kuulutamme osaavaa À LA CARTE -TARJOILIJAA Kappelin menevään loppuvuoteen.

Lehtien leijaillessa maahan ja iltojen pimetessä olet se, ketä hallitsee asiakkaiden iltojen piristämisen loisteliaalla asiakaspalvelulla ja syksyn kääntyessä kohti pikkujoulukautta palvelet Kappelin vaihtelevaa asiakaskuntaa tonttulakkiin sonnustautuneena, luoden lämpimän juhlatunnelman kristallikruunun tuikkiessa.

Tässä tehtävässä kannat ylpeänä vastuun Kappelin asiakkaiden tasokkaasta palvelusta ravintolan salissa sekä asiakkaiden viihtymisestä. Sovit työhön kuin ruska syksyyn ja punainen nenä Petteri Punakuonolle, mikäli hallitset oman aseman hoitamisen, tarjoilun tekniikan, pysyt vauhdissa vilkkaimpinakin iltoina ja hurmaat asiakkaat asiakaspalvelullasi.

Tehtävään valitulle henkilölle tunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikossa. Töiden aloitus on jo syyskuun lopulla, 24.9. ja työt jatkuvat pikkujoulukauden ylitse aina vuoden loppuun saakka tai mahdollisesti jopa pidempään halutessasi.

Tempaise itsesi pikkujoulutunnelmaan jo nyt ja anna Kappelin kruunata vuotesi – hae paikkaa pikimmiten!

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Englannin kielen taito