(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kallion kortteliin
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asiakaskuntamme koostuu 1 - 100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme vahvistusta kahdenkymmenen henkilön tiimiimme.

Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, asiakaspalvelu on toinen nimesi, eikä ajoittain nopeatempoinen työtahti ole sinulle vierasta. Ravintola-alan työkokemusta sinulla on minimissään vuoden verran.

Meillä työskentelet vuoroviikoin kahvilassa, lounasravintolassa, edustusravintolassa ja kokouskerroksilla, joten työ ei käy tylsäksi. Työ on kokoaikainen ja työvuorot Kallion korttelissa sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, satunnaisesti työvuorolistallasi on myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen iloinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.10.2019. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Päivi Hjelm p. 040 3360386 tai paivi.hjelm@palmia.fi