(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kalajoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Pihvitupa on tunnelmallinen ja lumoava A la carte-ravintola, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu huippuunsa.  Tarjolla on lähiruuasta ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomainen valikoima huolella valittuja viinejä. Pihvituvan erityisyys tulee kesällä aidossa puuhiiligrillissä paistetuista pihveistä ja suoraan omasta kasvimaasta poimituista yrteistä.

Etsimme asiakkaallemme iloista ja ystävällistä, aurinkoisen palveluasenteen omaavaa tarjoilijaa, joka haluaa ylittää asiakkaiden odotukset.
Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua kehittää itseään.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta ja kokemusta vastuullisesta roolista tarjoilijan tehtävässä.
Työssäsi pääset itsenäisesti ottamaan vastuuta ja mm. hoitamaan ravintolan päivittäiseen avaukseen liittyviä tehtäviä.

Työn hoitaminen edellyttää hygienia- ja anniskelupassin lisäksi joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjolla tekijälle on monipuolinen työnkuva uniikissa työympäristössä, joustavat työajat sekä mahtava työyhteisö.
Töitä on vähintään kesän ylitse, aloitus mahdollisimman pian.

Näkisitkö itsesi viettämässä aurinkoista kesäpäivää mahtavilla Kalajoen Hiekkasärkillä monine harrastusmahdollisuuksineen ennen työpäivän alkua? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja varmistat paikan itsellesi! Mikäli olet innostunut lähtemään Kalajoelle viettämään elämyksellistä kesää, mutta asut vielä toisella paikkakunnalla, majoitus ei ole kynnyskysymys.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.