(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kalajoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Pihvitupa on tunnelmallinen ja lumoava A la carte-ravintola, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu huippuunsa.  Tarjolla on lähiruuasta ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomainen valikoima huolella valittuja viinejä. Pihvituvan erityisyys tulee kesällä aidossa puuhiiligrillissä paistetuista pihveistä ja suoraan omasta kasvimaasta poimituista yrteistä.

Mitä etsimme:

Iloista ja ystävällistä, aurinkoisen palveluasenteen omaavaa tarjoilijaa, joka haluaa ylittää asiakkaiden odotukset. Toivomme hakijoilta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä halua kehittää itseään.

Mitä odotamme:

  • tehtävään soveltuvaa työkokemusta
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • joustavuutta työaikojen kanssa
  • oma-aloitteisuutta
  • englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme:

työpaikan pirteälle tarjoilijalle. Mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan, jossa pääset mm. kattamaan pöytää lähialueen Pisa Design -tuotteilla sekä keramiikka Iso-Pahkalan astiastolla. Uniikin työympäristön ja mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen. Joustavat työskentelyajat sekä mahtavat työkaverit! Lisäksi saat käyttöösi hyvät työntekijäetuutemme.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan ja kesto vähintään kesän yli. Palkkaus vähintään tes:n mukaisesti, mutta todellisella helmellä on mahdollisuus myös sopimuspalkkaan.

Näkisitkö itsesi viettämässä aurinkoista kesäpäivää mahtavilla Kalajoen Hiekkasärkillä monine harrastusmahdollisuuksineen ennen työpäivän alkua? Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta ja varmistat paikan itsellesi! Mikäli olet innostunut lähtemään Kalajoelle viettämään elämyksellistä kesää, mutta asut vielä toisella paikkakunnalla, majoitus ei ole kynnyskysymys.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä numerosta 044 - 412 4487 (Päivi) tai 044 - 412 4782 (Tea).

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.