(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kalajoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme asiakkaallemme tarjoilijaa viihtyisään, perheiden suosimaan ruokaravintolaan keskelle kauniita Kalajoen hiekkasärkkiä.

Ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja a la carte annoksia. Työtehtäviisi kuuluu tarjoilijan laaja tehtäväkenttä, mukaan lukien kokouspalveluista vastaaminen. 

Hakemamme henkilö omaa jo jonkin verran kokemusta ravintolassa työskentelystä ja on halukas oppimaan uutta. Olethan luonteeltasi joustava ja säilytät asiallisen sekä tyynen ammattilaisen otteen hektisessä työympäristössä? Arvostamme viinituntemusta, joskaan se ei ole edellytys valituksi tulemiselle. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä anniskelu- ja hygieniapassia. 

Työ on aluksi tarvittaessa töihin kutsuttava, mutta näyttäessäsi osaamisesi on lisätunteihin hyvät mahdollisuudet, esimerkiksi kesän ajaksi. Työajat vaihtelevat aamun aikaisista tunneista iltamyöhäiseen asti. Työn luonteen vuoksi työvuorot sijoittuvat pitkälti iltoihin ja viikonloppuihin.  Kiinnostuitko? Voit olla halukas tulemaan töihin kauempaa, autamme sinua tarvittaessa saamaan alueelta majoituksen.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.