(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Kaarna Baari & Keittiöön
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Loistavalla paikalla Forumin kauppakeskuksessa sijaitseva HOK-Elannon ravintola Kaarna Baari & Keittiö on rento suomalainen ravintola pohjoismaalaisella mausteella.
Ravintolan keittiö tarjoaa yksinkertaisia, selkeitä ja puhtaita makuja. Reilujen annosten lisäksi ruokalistalta löytyy myös kotimaisista raaka-aineista valmistettuja snapaksia ja snapaslautoja. Monipuolisessa juomatarjonnassa korostuvat suomalaisten ja pohjoismaalaisten pienpanimoiden tuotteet.

Tämän ravintolan loppuvuodessa riittää vauhtia ja vilskettä, joten toivomme löytävämme tiimiin positiivisella asiakaspalveluasenteella varustetun baarityöntekijän, jonka pää ei mene pyörälle kiireisinäkään hetkinä. Tarjoilijalta edellytetään jonkin verran tarjoilukokemusta, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee! Työn alkaessa sinulta tulisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus. Työskentelykielinä tarvitset suomea ja englantia.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3 viikossa painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Määräaikainen sopimus tehdään Opteamin kanssa.

Kaarnan porukka odottaa töihin juuri sinua, hae paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: A la Carte osaaminen, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi