(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Jumbon Chico'siin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Vilkkaan kauppakeskus Jumbon ravintolamaailman ytimessä sijaitseva Chico’s tarjoaa jokaiselle shoppailijalle pohjoisamerikkalaisen keittiön herkullisimpia paloja omalla rennolla reseptillään, hyvällä fiiliksellä höystettynä.

Kuulutammekin nyt kaikkia huolettomia TARJOILIJOITA ilahduttamaan Chico’s Jumbon asiakkaita!

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä, á la carte annosten pöytiintarjoilusta juomien suositteluun. Olisi kiva, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi ja taidat viinin tarjoilemisen, mutta kaikki tämä opetetaan paikan päällä, joten hakemamme henkilö voi olla myös ravintola-alan tulevaisuuden lupaus! Kaiken tämän osaamisen kruunaa loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne, mutta vilkkaassa työympäristössä onneksesi ovat myös rivakat ja väsymättömät jalat sekä tasapainoinen ote tarjoiluun. Jumbon Chico’sissa pääset osaksi alati kasvavaan, hyvällä meiningillä varustettuun työporukkaan!

Aloitus työssä on heti lokakuun alussa ja jatkuu vuoden vaihteen yli, tammikuun puoleen väliin saakka. Valitulle tarjoilijalle on luvassa työvuoroja keskimäärin 90 h/3 viikkoon ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18.

Mikäli aurinkoisuutesi selättää sadepäivää suojaan lähteneet shoppailijat mutkattoman asiakaspalvelun lomassa, älä kuhnaile hakemuksesi kanssa vaan hae paikkaa pikimmiten!

Edellytykset työnsaannille: Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Itsenäinen työote