(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Jumbon Chico'siin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Vilkkaan kauppakeskus Jumbon ravintolamaailman ytimessä sijaitsee rennolla fiiliksellä maustettu herkkukeidas Chico's. Etsimme nyt innokasta tarjoilijaa lisävahvistuksena Chico'sin tiimiin kesän ajaksi ja ilahduttamaan vierailijoiden päivää parahultaisella asiakaspalvelulla ja totta kai maukkailla annoksilla.

Chico'sin erikoisuuksiin kuuluvat burgerit ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat, jotka tarjoillaan rennon ja mutkattoman asiakaspalvelun lomassa. Tänne on jokaisen kauppakeskuksen kävijän helppo tulla ruokailemaan shoppailun lomassa ja nauttimaan rennosti olostaan.

Työtehtäväsi koostuvat salipuolen tehtävistä, á la carte annosten pöytiintarjoilusta juomien suositteluun. Arvostamme että sinulta löytyisi jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä, reippaan rivakkaa asennetta ja tasapainoista otetta tarjoiluun. Mikä vielä tärkeämpää on loistelias asiakaspalveluasenne, jolla hurmaat asiakkaat ja tieto miten pöytäseurue saadaan tyytyväiseksi! Tässä HOK-Elannon Chico'sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana asiantuntevaa työporukkaa.

Etsimme työhön tarjoilijaa työskentelemään keskimäärin 90 tuntia 3 viikossa ja aloitus tehtävään on sopimuksen mukaan vielä kesäkuun aikana. Työt jatkuvat ainakin elokuun loppuun saakka. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten älä turhaan odottele hakemuksesi kanssa vaan laita hakemuksesi samantien tulemaan - Jumbon Chico's odottaa sinua jo!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen