(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Jumbon Chico'siin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Vilkkaan, kauppakeskus Jumbon ravintolamaailman ytimessä sijaitsee rennolla fiiliksellä maustettu herkkukeidas Chico’s. Etsimme nyt TARJOILIJAA ilahduttamaan Chico’sin vierailijoiden päivää parahultaisella asiakaspalvelulla ja totta kai maukkailla annoksilla: ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat burgerit ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat.

Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla taustallasi kokemusta tarjoilijan työstä. Odotamme sinulta myös loisteliasta asiakaspalveluasennetta – tiedät miten pöytäseurue saadaan tyytyväiseksi! Lisäksi työpäivät vaativat sinulta reippaan rivakkaa asennetta, väsymättömiä jalkoja ja kirjaimellisesti tasapainoista otetta tarjoiluun. HOK-Elannon Chico’sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa työporukkaa.

Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3 viikossa ajalle kesä-elokuu ja mahdollisuuksien mukaan voit tehdä vuoroja jo toukokuussa. Työvuoroja on kaikkina ravintolan aukioloaikoina, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Chico’s Jumbo odottaa sinua, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen myös aikaisemmin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen