(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Italoon
HOK-Elanto / Italo / sali

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Italo on ihana italialainen ravintola Forumin Kukontorilla. Samalla kertaa kiireetöntä lämminhenkistä maalaistunnelmaa ja pirteää kaupunkilaisromantiikkaa lasiatriumin alla, oliivipuiden katveessa. Tunteella valmistetut aitoitaliaiset maalaisherkut porsaanposkesta, focaccia leipiin ja rustiikkisiin pizzoihin vievät kielen mennessään. Squisito! Täällä voi hengähtää hetken shoppailun lomassa tai tulla nauttimaan illanvietosta pidemmänkin kaavan mukaan-Italossa on paikka kaikille.

Haemme nyt TARJOILIJAA työskentelemään Forumin Italoon

Italon loppuvuodessa riittää vauhtia ja vilskettä. Etsimme nyt mahtavalla asenteella varustettua huippu tyyppiä! Olet mahdollisesti tehnyt vastaavia töitä aikaisemmin ja olet innokas oppimaan uutta. Pystyt työskentelemään joustavasti erilaisissa työtehtävissä ja nautit asiakaspalvelusta. Lisäksi omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Oletko kuvailemamme henkilö? Magnifico! Meillä on paikka juuri sinulle! Töitä on tarjolla 90h/3vko lokakuun alusta tammikuun alkupuolella, koko pikkujoulu sesongin ajaksi. Työ on vuorotyötä ma-su välillä ja työvuorot sijoittuvat klo 10-24 välille.

Il posto per tutti! Laita heti hakemus tulemaan! Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.