(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija hotelli-ravintolaan Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme asiakkaallemme tunnelmalliseen hotelli-ravintolaan

Tarjoilijaa

Etsimämme henkilö omaa jo kokemusta à la carte -tarjoilusta. Työnkuvaan kuuluu niin aamiaisen, lounaan kuin illallisenkin tarjoilu. Ravintola on avoinna aamusta iltaan ja tarjoilee antimiaan myös hotellihuoneeseen.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntaunut, reipas ja ahkera työntekijä. Edellytämme hakijalta suomenkielen taitoa ja hygieniapassia. Viini -ja oluttuntemus on eduksesi. 

Työpaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä, joten laita pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkatoiveesi.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.