(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hotelli Jeris, Lappi
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Hotelli Jeris ponnistaa tulevalle talvikaudelle täysin remontoituna ja uudella konseptilla varustettuna.
Hotelli Jeris on luonnosta nauttivan unelmalomakohde. Vieressä sijaitsevan Jerisjärven kirkkaat vedet, ympäröivä puhdas luonto ja vierestä löytyvä Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa kaikki mahdollisuudet, joita luonnosta nauttiva tarvitsee.

Länsi-Lapissa sijaitsevan Harriniva Oy perheeseen kuuluva hotelli Jeris etsii kansainväliseen tiimiinsä salin TARJOILIJAA saliin sekä saunamaailmaan. Me tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn uudistetussa hotelli Jeriksessä, otatko tarjouksen vastaan?

Etsimällämme henkilöllä toivotaan olevan aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä ainakin sen verran, että tarjoilu luonnistuu kolmen lautasen kanssa. Lisäksi tehtävässä vaaditaan työhön tarttuvaa otetta, hyviä tiimityötaitoja, reipasta asennettea sekä anniskelu- ja hygieniapassia.

Harrinivan asiakaskunta on kansainvälinen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin osalta, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan hyvän englannin, kaikki muut kielitaito on pelkästään eduksi.

Työsuhde on määräaikainen. Työt alkavat 25.11.2019 - pääsiäiseen 2020 saakka. Huomioithan, että Harrinivalla on tarjota maksullisia kimppa-asuntoja, mutta ne löytyvät Muoniosta, jonne on Jerisjärveltä matkaa noin 20km. Tarvitset kulkemiseen oman auton.

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön ilmiantaessa itsensä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 tai asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 .Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.