(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Hotel Ylläsrinne, Ylläsjärvi
Safartica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Hotelli Ylläsrinne on ihana, vastikään remontoitu hotelli kauniissa tunturi- ja metsämaisemissa. Yöpymällä meillä, sinulla on suora pääsy lukuisille luontopoluille, hiihtoladuille ja moottorikelkkareiteille, kaikki keskellä upeaa luontoa. Porot ja syksystä eteenpäin revontulet ovat melkein jokapäiväinen näky, suoraan etuovelta koettuna.

Haemme TARJOILIJAA asiakkaallemme talvikaudeksi.

Tarjoilijan työssä otat iloisena vastaan ympäri maailmaa tulevat asiakkaat ja ohjaat heidät nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä. Tarjoilijana hoidat itsenäisesti koko tarjoilun aina ruoka- ja viinisuosittelusta laskutukseen ja huolehdit, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan.

Tarjoilijan työ on asiakaspalvelua, tiimityötä ja ennen kaikkea hyvää fiilistä, joka näkyy.

Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin englantia, muut kielet katsotaan eduksi, etenkin ranska ja hollanti.

Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250 € /kk) kävelymatkan päässä työpaikasta. Työn aloitus 12.12. ja työsuhteen kesto huhtikuun 2020 lopulle.

Tarjoilijan työtä mahdollisuus tehdä Safartican molemmissa kohteissa Ylläksellä, Hotelli Ylläsrinteessä ja Ylläs Lake hotellissa.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöitä yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa.

Mitä Safarctica tarjoaa sinulle?

  • Monipuoliset henkilökuntaedut upeassa tunturikohteessa Ylläksellä ja sekä Rovaniemellä
  • Monipuoliset työskentelymahdollisuudet sekä kansainvälisen työympäristön
  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn iloisessa, mukavassa ja innovatiivisessa yrityksessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 ja asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Teemme valintoja jo hakuaikana.