(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija henkilöstöravintolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Onko sinulla intohimona asiakaspalvelu ja näkemystä onnistuneesta ravintolakokemuksesta? Oletko lämminhenkinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista TARJOILIJAA Vantaankoskelle. 


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.


Työhösi kuuluu henkilöstöravintolan monipuoliset tehtävät, kuten kahvilan ja lounaslinjaston hoito, kassatyöskentely sekä pienimuotoiset keittiön avustavat tehtävät ja ruokien lämmitys ja esillelaitto iltavuoroissa. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä, ja innostut työstäsi yhä uudelleen. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 6.00-19.00 välille.Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta tarjoilijan tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Katsomme osaamisen ruonlaitosta eduksi. Työssäsi tapaat päivittäin kansainvälisiä asiakkaita, joten tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista osaamista. Omaat asiakaslähtöisen tavan toimia ja työotteiltasi olet järjestelmällinen ja ripeä. Olet idearikas ja motivoitunut kehittämään osaamistasi jatkuvasti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme ja täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 18.11.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.

- ISS on savuton työpaikka -