(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hemingway's
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Hemingway'sit ovat kodikkaita ja tunnelmallisia kaupunkipubeja joissa pidetään asiakkaasta hyvää huolta luontevalla ja huomaavaisella palvelulla.


Hemingway’sit sijaitsevat keskellä kaupunkien sykettä ja vilinää. Hemingway's on seikkailuhenkisten sielujen kohtauspaikka, jossa tarinaa isketään hyvässä seurassa ja inspiroivassa ilmapiirissä muun muassa oluen ja viinin kera. Nyt etsimme Jyväskylään ravintola Hemingway’siin


KESÄSESONKIIN BAARITARJOILIJOITAVastuualueesi

Hemingwaysin tarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Kykenet tarvittaessa hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit avaamisesta sulkemiseen.Menestyksen avaimet

Ammattitaito, asiakaspalveluhenkisyys, reippaus, huolellisuus ja huumorintaju ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi! Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu minimissään kahden vuoden kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Nautit sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kyky tartuttaa iloisuutesi myös ympärilläsi oleviin.

Kiinnostuksesi ravintolan juomatuotteisiin auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin, ja kykenet myös tarvittaessa antamaan asiakkaille omia suosituksiasi. Laajan juomavalikoimamme haltuun ottaminen innostaa sinua. Me Hempassa arvostammekin erityisesti oluiden tuntemustasi sekä sitä, että tarvittaessa pystyt ottamaan käyttöön yhden lisävaihteen ja kasvattamaan kolmannen käden asiakaspalvelun laadun kärsimättä.

Edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä anniskelu- ja hygieniapassia, sillä meillä työskennellään ajoittain myös yksin.Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen kesäsesongin ajaksi.Kiinnostuitko?

Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 30.4. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jesse Huhta numerosta 040 773 6416 arkisin kello 9-21.