(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (157)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Oletko sinä meidän uusi työkaveri?

Etsimme mukavaan ja ammattitaitoiseen tiimiimme Helsingin Ruoholahteen 

TARJOILIJAA

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa.

Ravintoloissamme tarjotaan lounasta päivittäin noin 600 lounasruokailijalle. Kahviloissa on tarjolla aamiaista ja monipuolisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Lisäksi tuotamme monipuoliset kokoustarjoilut useisiin kokoustiloihin.

Tehtäviisi kuuluu toimia lounasravintolamme asiakaspalvelussa, kassa- ja linjastonhoitotehtävissä sekä kahvila- ja kokoustarjoilijana.

Odotamme

 Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta asiakaspalvelusta sekä kokoustarjoilusta
- hyvä suomen kielen taito ja asiakaspalveluun soveltuva englannin kielen taito
- anniskelupassi ja hygieniapassi
- iloinen ja energinen asenne asiakaspalveluun

Sinulla on hyvät asiakas- ja tiimityöskentelytaidot sekä rohkeutta tehdä työtä myös itsenäisesti. Ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä. Arvostamme monipuolista osaamista ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-18.00 välille, satunnaisesti työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa niina.peronmaa@sodexo.com tai p. 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.