Tarjoilija Helsinkiin Ruoholahteen (1061)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Tähän kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa.

Palvelupisteessä Grill Kitchenistä saa vaihtelevasti pastaa, pizzaa, pihvejä, lämpimiä salaatteja tai wokkeja. Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös maukkaan Wege bowl kasvisvaihtoehdon sekä kasviskeiton ja lisäkesalaatin. Salad Barista saa koota mieleisensä salaatti- tai sandwichherkkuja. Toisessa ravintolassa tarjoamme Bistro tyyliin lounaan lautas-annoksina.

Kokonaisuuteen kuuluu kaksi kahvilaa joissa on tarjolla salaatteja sekä herkullisia sekä suolaisia että makeita kahvila tuotteita. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.


Tehtäviisi kuuluvat mm:
- kokonaisvaltainen ja itsenäinen työ tilaus- ja kokoustarjoilussa
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät ravintolassa ja kahvilassa

Odotamme

Sinulla on ravintola-alan peruskoulutu,s esim. tarjoilija, ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja ketjumaisesti sovitulla tavalla. Sinulla on anniskelu- ja hygieniapassit. Tulet suomen kielen lisäksi toimeen asiakaspalvelutilanteissa englannin kielellä.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat tehdä parhaasi tiimisi onnistumiseen ja asiakkaan viihtymiseen. Arvostamme monipuolista osaamista ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.  Työajat sijoittuvat pääasiassa arkisin klo 7.00-18.00 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa. Työn aloitus kesäkuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa gsm 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136866
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki