(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Helsinkiin Myllypuroon (313)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? 

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Myllypuroon Metropolian kampukselle ammattitaitoista 

TARJOILIJAA

ravintolan asiakaspalveluun. Sodexo vastaa Myllypuron kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut, joita on runsaasti päivittäin.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- kokous- ja edustustarjoiluiden hoitaminen
- lounaan aikana linjaston ja ravintolasalin hoitoa sekä siisteyden ylläpitoa
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät

Tutustu Metropolian Myllypuron kampukseen

Odotamme

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet iloinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja ottaa mielellään vastuuta. Teet työsi ripeästi, oma-aloitteisesti ja asiakaspalvelussasi näkyy hymy, positviisuus sekä asiakkaan arvostaminen. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä. Sinulla on hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 30 h/viikossa. Työaika sijoittuu arkisin klo 8.00-18.00 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa s-postilla Key Account Manager Teija Ylikauppila teija.ylikauppila@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!