(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hansabar, Karigasniemi
Kalastajan Majatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Hotel Hansabar on perheyritys Saamenmaan sydämessä ja paras paikka yöpyä Norjan rajalla. Pohjois-Lapin vesistöt ja ilma ovat maailman puhtaimpia ja revontulet valaisevat taivasta useimpina öinä. Tenojoen parhaat apajat löytyvät Hotel Hansabarista. Uusien hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on kodikkaita huoneistoja monipuolisella varustuksella. Hotel Hansabarin yhteydessä on myös caravan-alue. Paikallisten suosima Hansabar-ravintola tarjoaa lounas- ja grilliruokaa. Ravintola Guossin illallislistalla on lappilaisia herkkuja.

Etsimme Hotel Hansabaariin TARJOILIJAA jo lokakuusta/marraskuusta alkaen ja mielellään pidempään työsuhteeseen (6-12kk). Toki kyseessä voi olla myös lyhyempikin ajanjakso, kerro meille käytettävyytesi.

Edellytämme kokemusta á la carte- tarjoilijan työstä, anniskelu- ja hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielitaitoa, norjan ja ruotsin kielitaito on plussaa.

Edullinen kimppamajoitus omalla huoneella järjestetty kävelymatkan päässä työpaikasta. Työsuhde on määräaikainen ja työtunteja sinulla on keskimäärin 90h/3vkoon. Palkkaus on TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden tai sovitusti sopimuspalkkaus.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset oheisen hakulinkin kautta, kiitos.