(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hansabar, Karigasniemi
Kalastajan Majatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Hotel Hansabar on perheyritys Saamenmaan sydämessä ja paras paikka yöpyä Norjan rajalla. Pohjois-Lapin vesistöt ja ilma ovat maailman puhtaimpia ja revontulet valaisevat taivasta useimpina öinä. Tenojoen parhaat apajat löytyvät Hotel Hansabarista. Uusien hotellihuoneiden lisäksi tarjolla on kodikkaita huoneistoja monipuolisella varustuksella. Hotel Hansabarin yhteydessä on myös caravan-alue. Paikallisten suosima Hansabar-ravintola tarjoaa lounas- ja grilliruokaa. Ravintola Guossin illallislistalla on lappilaisia herkkuja.

Haemme pikaisella aikataululla Hotel Hansabaariin tarjoilijaa heinäkuun lopusta - vuoden 2019 loppuun saakka. Toki kyseessä voi olla myös lyhyempikin ajanjakso, kerro meille käytettävyytesi.

Edellytämme kokemusta a´la carte- tarjoilijan työstä, anniskelu- ja hygieniapassia sekä suomen ja englannin kielitaitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

Edullinen kimppamajoitus omalla huoneella järjestetty kävelymatkan päässä työpaikasta. Työsuhde on määräaikainen ja työtunteja sinulla on keskimäärin 90h/3vkoon. Palkkaus on TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden tai sovitusti sopimuspalkkaus.

Haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä! Olethan myös yhteydessä mikäli sinulla on paikkaan liittyen kysyttävää. Rekrytointia hoitaa Suvi Willström, 050 4426912, suvi.willstrom@barona.fi

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, Hygeniapassi
Eduksi luettavat asiat: Lappi