(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hanko Sushi, Royal Ravintolat
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018
Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä Hanko Sushi on kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen Sushi ravintolan. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen. Han-ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa.

Henkilökunnan tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy asiakkaamme filosofia.Teemme kaikki annokset käsin, paikan päällä. Käytössä on vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla. Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Haemme nyt Hanko Sushi Ouluun iloisia tarjoilijoita kesäkaudelle!

Olethan vastuullinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Sinua kiinnostaa japanilainen ruokakulttuuri ja haluat tutustuttaa myös asiakkaasi sen saloihin. Kaikki työntekijät koulutetaan työtehtäviinsä, joten tarjoilijan koulutus ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että haluat oppia uutta ja pystyt omaksumaan uudet työtehtävät nopeasti. Kokemus ravintola-alan tehtävistä ja tiimityöskentelystä katsotaan eduksi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia kesätyöpaikkoja toukokuusta elokuulle.
Töitä on tarjolla 90h/3vkossa.

Tarjoamme sinulle huiput työkaverit, koulutuksen ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Saat mahdollisuuden kehittyä urallasi. Henkilökuntaeduista pääset myös nauttimaan.

Lisätiedot: Pirkko Tieva-Korhonen, pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi, 045-670 7423

Jos haluat olla osana tätä huipputiimiä, laita pian hakemus tulemaan Staffpointille.
Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti
sekä liitä CV ja suosittelijasi hakemukseesi.

Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.