(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hanko Sushi Ratinan kauppakeskus
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ravintolamme. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han-ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa.

Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme. Teemme kaikki annokset käsin, paikan päällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu. Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla. Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Haemme nyt uuteen, huhtikuussa avautuvaan Hanko Sushi Ratinaan iloisia TARJOILIJOITA ja KOKKEJA!

Olet vastuullinen, reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Olet kiinnostunut japanilaisesta ruokakulttuurista ja haluat tutustuttaa myös asiakkaamme sen saloihin. Koulutamme kaikki työntekijät tehtäviinsä, joten tarjoilijan koulutus ei ole välttämätön. Tärkeintä on, että haluat oppia uutta ja pystyt omaksumaan uudet työtehtävät nopeasti. Kokemus ravintola-alan tehtävistä ja tiimityöskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on hygieniapassi, anniskeluvastaavan pätevyys on iso plussa.

Tarjoamme sinulle huiput työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä urallasi kasvavassa yrityksessämme.

Jos haluat osaksi avaustiimiämme ja tuottamaan elämyksiä salissa tai keittiössä, jätä hakemus pikaisesti!


Edellytämme sinulta

Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta ja motivoitunutta otetta työhön
Hygieniapassia
Täysi-ikäisyyttä


Tarjoamme sinulle

Upeat kollegat ja työympäristön
Hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan!
Kattavat henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi nettisivuillamme (www.staffpoint.fi) ja täytä hakemus huolellisesti, liitä hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Aluksi haastattelemme hakijat videolla, joten tarkkailethan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi