(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Hanko Sushi, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Hanko Sushin tarina on jo nimessämme. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa ensimmäinen ravintolamme sijaitsee. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme.Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Oletko kiinnostunut sushin maailmasta ja nautit asiakaspalvelutehtävistä? Etsimme Ison Omenan Hanko Sushiin reipasta ja mukavan rennolla asenteella varustettua tarjoilijaa.

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesta asiakaspalvelusta, kassan käytöstä, tilausten vastaanottamisesta, anniskelusta, avustavista keittiötehtävistä ja ravintolan siisteyden ylläpitämisestä. Työt alkavat tammikuussa.Tunteja tarjoamme sinulle keskimäärin 90h/3vko tai 60h/3vko omien toiveidesi mukaan.


Edellytämme sinulta

- jonkin verran kokemusta tarjoilijan tehtävistä
- halukkuutta sitoutua työhön pidemmälle ajalle
- työhön tarttuvaa otetta ja iloista asennetta asiakaspalveluun


Tarjoamme sinulle

- vakituisen työsuhteen
- työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä
- monipuoliset henkilökuntaedut


Arvostamme

- kiinnostusta tai osaamista keittiöpuolen tehtävistä


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi niin otathan yhteyttä mahdollisimman pian lähettämällä meille hakemuksesi ja CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Riina Lagergren
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.lagergren@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi