(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Hämeenkylän kartanoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Länsi-Vantaalla, upeassa maalaisidyllissä sijaitseva Hämeenkylän kartano tarjoaa asiakkailleen upeat puitteet majoittumiselle, kokouksien järjestämiselle ja illanviettoihin. Kartano sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää ja Helsingin keskustaa, mutta kuitenkin piilossa pääkaupunkiseudun vilinältä.

Haemmekin nyt monitaitoista Á LA CARTE -TARJOILJAA Hämeenkylän kartanoon!

Etsimme tiimiin oma-aloitteista tarjoilijaa, joka omaa iloisen ja reippaan tekemisen meiningin. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta hotellissa tai á la carte ravintolassa työskentelystä. Eduksesi on myös, jos olet aiemmissa töissäsi toiminut varavastaavan tehtävissä sekä ravintolan sulkuvuoroissa. Mikäli olet huipputyyppi varustettuna loistavilla asiakaspalvelutaidoilla sekä ahkeralla asenteella, pääset jo pitkälle. Tässä sympaattisessa kartanohotellissa työsi sisältäisi tehtäviä niin hotellin laadukkaassa á la carte -ravintola Soihdussa, kokoustarjoilussa sekä aamiaisen parissa.

Aloitus tehtävässä on pikimmiten syyskuussa ja töitä on tarjolla jouluun saakka. Työtunteja sinulle on luvassa keskimäärin 90 h/3 viikkoa ja työajat sijoittuvat kello 7 ja 24 välille, maanantaista lauantaihin.

Idyllinen Hämeenkylän Kartano odottaa ehkä juuri sinua, joten hae paikkaa pikimmiten!

Edellytykset työnsaannille: Itsenäinen työote, Suomen kielen taito, Ravintola-alan kokemus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, Anniskelupassi