(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Gastro Pub Stone`s
HOK-Elanto / Gastro Pub Stones

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Gastropub Stone`sin laavakivigrillissä paistuu lähitoimittajien raaka-aineista valmistetut ruuat ja kattava valikoima erikoisoluita maistuu vaativampaankin makuun. Ruoassa ja juomassa painotetaan paikallisuutta ja luomua, sillä asiakkaille halutaan tarjota aitoja makuelämyksiä. Olutmittari kertoo mikä olut maistuu ja listaa täydennetään asiakkaiden mieltymysten mukaan. Lauantai iltaisin nautitaan live musasta ja rennosta fiiliksestä. Viihtyisä terassi Keskuskadulla täyttyy lounasaikaan ja täällä rennon tunnelman keskellä on hyvä istahtaa myös iltaa.Nyt haemme timantinkovaa tekijää kesä-elokuulle Stonesin tiimiin!

Elämäniloinen porukka toivottaa ilolla joukkoonsa tervetulleeksi niin kokeneemman konkarin kuin ravintola-alan vasta-alkajankin. Tärkeintä on että olet jämpti tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen ja osaat panostaa iloiseen ja rentoon asiakaspalveluun! Tässä Hok-Elannon ravintolassa olutosaaminen on plussaa! Tarjolla on 90h/3vko:ssa kesäkuun alusta elokuun loppuun. Perehdytys tähän kesätyöhön tapahtuu toukokuun viimeisellä viikolla.

Tarjolla on mieletön kesä keskellä Helsinkiä, huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia! Jos sinulla on aiempaa työkokemusta carte tarjoilijana niin olet vahvoilla, mutta myös ravintola-alan uudet helmet huomioidaan tässä haussa, koska meillä on mahdollisuus kouluttaa sinut kevään aikana tähän työhön.

Edellytykset työnsaannille: Tarjoilija, Suomi, Hygieniapassi, Englanti
Eduksi luettavat asiat: Olutosaaminen, Anniskelupassi