(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Forumin Italoon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018

Italo on innostava italialainen ravintola Forumin Kukontorilla, Helsingin ydinkeskustassa. Kiireetöntä lämminhenkistä maalaistunnelmaa ja pirteää kaupunkilaisromantiikkaa lasiatriumin alla, oliivipuiden katveessa. Ravintolassa tarjoillaan tunteella valmistettuja aitoitalialaisia maalaisherkkuja kuten porsaanposkea, focaccia-leipiä ja rustiikkisia pizzoja sekä kattava valikoima kuuluisaa italialaista jäätelöä. Listalta löytyy myös huolella valitut italialaiset viinit tunnetuimmilta viinialueilta Piemontesta Sisiliaan. Hetken hengähdys tai pidempi illanvietto, Italossa on paikka kaikille.

Oletko osaava À LA CARTE -TARJOILIJA tai sellaiseksi haluava? Haemme kivoja uusia työkavereita Italoon !

Loistavalla paikalla Forumin kauppakeskuksen Kukontorilla sijaitseva HOK-Elannon Italo on rento italialainen ravintola, jonka loppuvuodessa riittää vauhtia ja vilskettä. Toivomme löytävämme tiimiin positiivisella asiakaspalveluasenteella varustetun tekijän, jonka pää ei mene pyörälle kiireisinäkään hetkinä. Kokemus á la carte -tarjoilusta on tehtävässä toki eduksi, mutta ennen kaikkea asenne ratkaisee-motivoituneelle ja asiakaspalveluhenkiselle uudelle tulokkaalle on tarjolla hyvä perehdytys. Lisäksi työn alkaessa sinulta tulisi löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus. Työskentelykielinä tarvitset suomea ja englantia.

Aloitus tehtävässä on mahdollista pikaisestikin ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 60-90 h/3 viikkoa ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Määräaikainen sopimus tehdään Opteamin kanssa.

Italon porukka odottaa töihin ehkä juuri sinua, hae paikkaa pian!

Edellytykset työnsaannille: Yhteistyöhenkisyys, Joustavuus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi