(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Flamingon Parilla Steak Houseen
Parilla Steak House

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Flamingon Parilla Steak Housessa grillataan herkulliset pihvit ja mehevät hampurilaiset laavakivi-grillissä!
Ravintolassamme voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta rennossa ilmapiirissä. Nuorekas henkilökuntamme huolehtii asiakkaista täydellä sydämmellä.

Etsimme tehtävään ravintola-alan kokemusta omaavaa tarjoilijaa, jolle asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Sovit loistavasti osaksi tämän ravintolan henkilökuntaa, mikäli ruoka- ja viinitarjoilun tekniikka on sinulla hyvin hallussa ja loistat asiakaspalvelutyön parissa. Parilla Steak Housen joukkioon istuu erityisen hyvin tiimityöhenkinen ja oma-aloitteisesti tehtäviin tarttuva tarjoilija, joka antaa hyvän asenteensa näkyä ja kuulua paitsi asiakkaille myös työkavereille. Parilla Steak House perehdyttää ja kouluttaa sinut ravintolan tapoihin.

Etsimme työhön kokoaikaisia tarjoilijoita työskentelemään täysin tunnein. Töitä on tarjolla keskimäärin 90-100h/3 viikkoa. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa sekä henkilökohtainenpalkka sovitaan työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Työajat sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Aloitus työssä on sopimuksen mukaan.

Edellytykset työnsaannille:

  • Suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys
  • Anniskelupassi
  • A la Carte osaaminen

Lähetä alla olevan linkin kautta mahdollisimman kattava hakemus tehtävään!