(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Flamingon La Famigliaan
HOK-Elanto/ La Famiglia Flamingo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Osaatko luoda tunnelman kohdilleen oli sitten kyseessä viereisestä hotellista suunnanneen pariskunnan romanttisesta illallisesta tai lapsiperheen lounaasta kylpyläpäivän lomassa? Löytyykö sinulta pelisilmää ja mukautumiskykyä salin nopeastikin vaihteleviin tilanteisiin? Mahtavaa - meillä on sinulle duunipaikka!

Flamingo on pohjoismaiden suurin viihdekeskus ja siellä riittääkin asiakkaita laidasta laitaan. Nyt haemme ammattitaitoista tarjoilijaa Flamingon La Famigliaan! Kodikas La Famiglia tarjoilee mm. pastoja, risottoja ja jäniksen fileetä – reiluja annoksia New Yorkin Little Italyn tyyliin!

Toivomme että sinulla on jo ravintola-alan kokemusta ja hallitset ruokatarjoilun lisäksi myös perusdrinkit ja viinitarjoilun. Lisäkokemusta voit hakea Raflateam-koulutuksestamme, tsekkaa lisäinfoa osoitteesta https://insights.barona.fi/raflateam

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja jatkuvat aina vuodenvaihteeseen asti. Keväällä tarjolla on keskimäärin 60h/3vko, kesällä keskimäärin 90h/3vko ja pikkujoulukaudella keskimäärin 112,5h/3vko.

Jos haluat olla osa tätä hyväntuulista perhettä niin laita hakemus saman tien tulemaan per favore!

Lisää hakemukseesi opiskelu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen ennen töiden aloitusta.