Tarjoilija, Elite, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Tarjoilijaksi Eliteen!

Elite on hurmaava taiteilijaravintola, joka on palvellut Töölössä jo vuodesta 1932.  Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet niin näyttelijät kuin muusikot, kirjailijat ja tanssijat, ja myös kuvataiteilijat, joiden teokset koristavat Eliten seiniä. Tunnelmallisessa ravintolasalissa ja perinteisessä baarissa on aina mukava viipyä.

Haemme nyt Eliten tiimiin valovoimaisia tarjoilijoita kesän ajaksi, mahdollisuus aloittaa jo aiemmin ja jatkaa kesän jälkeen vaikka viikonloppuisin. Työntekijöiltä edellytetään iloista, ammattitaitoista ja kiirettä pelkäämätöntä asennetta. 

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa kokemusta a la carte työskentelystä
  • hygienia- ja anniskelupassia
  • positiivista ja palvelualtista asennetta

Elite tarjoaa työntekijöilleen ammattitaitoisen työyhteisön ja upeat puitteet sekä mahdollisuuden oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Myös mahtavat asiakkaat ja ihana kesäterassi tuo iloa työpäiviin.

Työt alkavat huhtikuun lopussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Työvuoroja noin 90-112,5h/3 vkoa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Tiina Partti
Ravintolapäällikkö
p. 040 1807 989
tiina.partti@royalravintolat.com


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236364
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki