TARJOILIJA ELITE HELSINKI
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Taiteilijoiden kulttuurin ystävien kohtaamispaikka Elite hakee tarjoilijaa hyville tunneille!

----------
Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet näyttelijöiden, muusikoiden, kirjailijoiden ja tanssijoiden lisäksi myös osaavat tarjoilijat. Haemme joukkoomme reipasta ja hyvän asenteen omaavaa tarjoilijaa säännölliseen työhön. Tunteja on tarjolla noin 30-40h/vk.

Tarjoamme positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä. Tarjoamme myös todella laajat Restamaxin henkilökuntaedut.

Tarjoilijan työtehtäviin hakevilta odotetaan reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta salityöskentelystä. Katsomme eduksi vastaavanhoitajan pätevyyden.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä täytä hakemus tämän sivun linkin kautta tai laita hakemuksesi suoraan sähköpostitse osoitteeseen marianne@smilepalvelut.fi Otsikoi viestisi: Tarjoilijaksi Eliteen - Oma nimesi


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Lisätietoja

Juuso Puustinen

Myyntipäällikkö

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

juuso.puustinen@smilepalvelut.fi

045 633 5901


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1186483
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki