TARJOILIJA / EDUSTUSTARJOILIJA Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2021

Haemme nyt ammattitaitoista TARJOILIJAA / EDUSTUSTARJOILIJAA Vaasaan.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Työssäsi vastaat monipuolisista ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien ja edustustarjoilun osalta osana n. 6 hengen tiimiämme teollisuusympäristössä. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattoman asiakaskokemuksen kerta toisensa jälkeen. Työ alkaa loka-marraskuussa, työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesi arkisin päiväsaikaan.


Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta haluat silti kehittyä työssäsi eteenpäin. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen. Sinulla on tiimityötaitoja, asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät organisointitaidot. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, järjestelmällinen ja luova persoona, johdat työtäsi itsenäisesti ja joustavasti, pystyt toimimaan myös kiireen keskellä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä fyysinen peruskunto sekä iloinen ja reipastyöote. Sinulla on myös hygieniapassi sekä ajokortti kuljetuksia varten. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, asiantuntevan tiimin- sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.tyopaikat.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana saapumisjärjestyksessä. Toteutamme haastattelujen ensimmäisen kierroksen rennon ja helpon videohaastattelun avulla. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 välillä Sune Glader 040 553 8922


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot