(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Compass Group, Kouvola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Compass Groupissa tarjotaan intohimolla asiakkaille ja vieraille maailmanluokan palvelua. Palvelussa aina vähän ekstraa ja erityisiä kokemuksia. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme erinomaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sen tekemään.

Haemme sinua, joka olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja näet mahdollisuuden kehittyä Compass Groupissa.

Koska kyseessä on palveluyhtiö, työntekijät ovat avainasemassa liiketoiminnassa. Compass Groupin tavoitteena on tehdä asiat aina paremmin. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua kaikissa tilanteissa ja siinä onnistumisessa tarvitsemme huipputekijöitä. Compass Group on kuuluisa erinomaisesta henkilökunnasta, erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista tuloksista.

Compass Groupilla on pelkästään Pohjoismaissa yli 6000 työntekijää, joista Suomessa tällä hetkellä noin 300 työntekijää. Laajennumme kuitenkin reippaasti ja tarvitsemme osaavia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä erilaisiin tehtäviin ja paikkoihin.

Etsimme Compass Groupin helmikuussa 2019 avautuvaan ravintola Pohjolaan ammattitaitoista ja asiakaspalvelualtista tarvittaessa töihin kutsuttavaa tarjoilijaa.

Etsimämme tarjoilija vastaa salin puolen toiminnoista, korkeasta ja laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä kokous- ja edustustarjoilusta. Työvuorot painottuu arkipäiviin ja päivävuoroihin lounasaikaan, mutta satunnaisesti myös mahdollisesti iltatilaisuuksiin. Työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta
Aiempaa kokemusta tai koulutusta tarjoilijan työtehtävistä
Paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta


Tarjoamme sinulle

Loistavan mahdollisuuden kehittää itseäsi ravintola-alalla
Työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi, sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi