(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Chico's Tikkurilaan, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Chico’s Tikkurila sijaitsee Tikkurilan ytimessä, vain 400 metrin päässä Dixin juna-asemasta ja kauppakeskuksesta, vilkkaan kävelykadun varressa, joka takaa tasaisen virran nälkäisiä ja janoisia asiakkaita. Etsimme nyt TARJOILIJAA ilahduttamaan Chico’sin vierailijoiden päivää parahultaisella asiakaspalvelulla ja totta kai maukkailla annoksilla: lounaslistaltamme löytyy runsas tarjonta erilaisia annoksia ja ravintolan erikoisuuksiin kuuluvat burgerit ja raikkaat kasvis- ja vegaaniruoat. Kesällä ruuan ja juoman voi nauttia terassilla, jota on kutsuttu Tikkurilan viihtyisimmäksi terassiksi.

Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla taustallasi kokemusta tarjoilijan työstä. Odotamme sinulta myös loisteliasta asiakaspalveluasennetta – tiedät miten pöytäseurue saadaan tyytyväiseksi! Lisäksi työpäivät vaativat sinulta reippaan rivakkaa asennetta, väsymättömiä jalkoja ja kirjaimellisesti tasapainoista otetta tarjoiluun. HOK-Elannon Chico’s Tikkurilassa on rento ja reipas meininki, pyrimme aina nopeaan, mutta henkilökohtaiseen palveluun ja täällä pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa työporukkaa.

Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3 viikossa alkaen juhannuksen jälkeen, aina elokuun loppuun saakka, ja mahdollisuuksien mukaan voit tehdä vuoroja jo keväällä. Työvuoroja on kaikkina ravintolan aukioloaikoina, maanantaista sunnuntaihin. Opteam auttaa muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa.

Tikkurilan Chico’s odottaa sinua, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Huom! Hakuaikaa on jatkettu mutta käsittelemme edelleen aikaisemminkin tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen