(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Chico's, Tikkurila
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Etsimme ammattitaitoista tarjoilijaa Ravintola Chico's Tikkurilaan, Vantaalle.

Olemme avaamassa päivitettyä Chico’s konseptia Tikkurilaan ja tarvitsemme joukkoomme motivoituneita, innokkaita ja itsensä likoon laittavia tekijöitä. Johtava sloganimme on "meidän asiakkaat ja minun työkaverini". Jos haluat olla mukana mahtavan ilmapiirin sekä huikean asiakaskokemuksen omaavassa ravintolakonseptissa, niin älä epäröi laittaa hakemusta sisään. Me suorastaan odotamme sitä.

Haemme tähän joukkoon osa-aikaista tarjoilijaa. "Olen täällä Teitä varten" kuvastaa persoonaasi. Nautit ja olet tyytyväinen, kun asiakas hymyilee. Otat kaikki tulevat asiakkaat vastaan niin kuin he tulisivat vieraaksi kotiisi. Positiivinen asenne ja halu onnistua joka päivä on yksi arvoistasi. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene joskus maaliin, vaan haluat aina tehdä asioita paremmin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla 60h/3vko ja kesäaikaan 90h/3vko. Työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun asti.


Edellytämme sinulta

Reipasta otetta työhön
Hyvää paineensietokykyä ja kiireenhallintaa
Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen
Hyvän perehdytyksen
Mukavat työkaverit
Vilkkaan ja monipuolisen työympäristön


Kiinnostuitko?

Jos pohjoisamerikkalainen ruokakulttuuri on lähellä sydäntäsi ja olet valmis ottamaan uuden askeleen urallasi eteenpäin, Chico's Tikkurila on juuri oikea paikka Sinulle!

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi