(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Chico´s Sello, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle ammattitaitoista Vuoropäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.
Täytäthän hakemuksesi Tästä!


Chico's Sello löytyy kauppakeskus Sellosta, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista. Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Uuden ajan Chico's Sello etsii vuoropäällikköä

Chico'sin amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo Californian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Tarjoamme herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Kasvisruoka on saanut Chico'sissa ihan uuden merkityksen. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat paatuneimmankin lihansyöjän. Ja toisaalta, kun kunnon burgerille on tilaus, se on edelleen Chico's. Meillä tärkeintä on, että ruokamme ympärillä vietetään lämpimiä ja mutkattomia yhdessäolon hetkiä!


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta positiivista sekä innostunutta asennetta ja halua onnistua jokaisen työvuoron aikana. Ymmärrät esimerkillä johtamisen vaikutuksen työntekemiseen ja toimipaikan ilmapiiriin, joka taasen heijastuu asiakaspalveluun. Olet aidosti läsnä ja kiinnostunut jokaisesta työyhteisön jäsenestä ja johdat ihmisiä vahvuuksien kautta. Valmennat ja koutsaat oman työyhteisösi yksilöitä siten, että he kokevat oman työnsä merkitykselliseksi ja heille välittyy arvostuksen sekä luottamuksen fiilis.


Tarjoamme sinulle

Henkilökuntaetumme ovat huomattavat, koska välitämme työntekijöistämme. Henkilökuntaetuina ovat mm. merkittävät ostoedut kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa, oma sairauskassa ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä HOK-Elannon jatkuvasti kehittyvät palkitsemisjärjestelmät.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.


Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta niin laita hakemus tulemaan ja tule osaksi meidän mahtavaa tiimiämme.

#hokelanto


Lisätietoja

Anna Saarto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
+3584578816662
anna.saarto@staffpoint.fi