(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Chico’s Jumboon
HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Vilkkaan kauppakeskus Jumbon ravintolamaailman ytimessä sijaitseva Chico’s tarjoaa jokaiselle shoppailijalle pohjoisamerikkalaisen keittiön herkullisimpia paloja omalla rennolla reseptillään, hyvällä fiiliksellä höystettynä.

Haemme nyt TARJOILIJAA ilahduttamaan Chico’s Jumbon asiakkaita!

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä, á la carte annosten pöytiintarjoilusta juomien suositteluun. Olisi mahtavaa, jos prikka ja lautaset pysyvät hyppysissäsi ja taidat viinin tarjoilemisen, mutta kaikki tämä opetetaan paikan päällä, joten hakemamme henkilö voi olla myös ravintola-alan tulevaisuuden lupaus! Kaiken tämän osaamisen kruunaa loistelias ja reipas asiakaspalveluasenne, mutta vilkkaassa työympäristössä onneksesi ovat myös rivakat ja väsymättömät jalat sekä tasapainoinen ote tarjoiluun. Jumbon Chico’sissa pääset osaksi hyvällä meiningillä varustettua työporukkaa!

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat helmikuun loppuun saakka. Valitulle tarjoilijalle on luvassa työvuoroja keskimäärin 90h/3 viikkoon ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, maanantaista lauantaihin 9-21 ja sunnuntaisin 11-18.

Mikäli aurinkoisuutesi selättää sadepäivää suojaan lähteneet shoppailijat, älä kuhnaile hakemuksesi kanssa vaan hae paikkaa pikimmiten!