(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija CENTRAL, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme TARJOILIJA ravintola Centraliin, Helsinkiin.

Menestyksen avaimet

Omaat reippaan, tarkan ja oma-aloitteisen otteen työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja laatutietoinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin ja ratkaiset nopeastikin muuttuvat tilanteet iloisella asiakaspalvelulla. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä sekä aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle

Central tarjoaa sinulle monipuolista työtä Helsingin Ullanlinnassa, mahtavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, sopimustuntimääräsi ollessa 90h/3vko.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta päästä mukaan tiimiin, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä