(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija / Catering työntekijä (Porvoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Porvooseen kesäksi innokasta tarjoilijaa / catering työntekijää luonnon helmaan, kauniiseen miljööhön.

Työtehtäviisi kuuluu tarjoilu ravintolan puolella, kokousemäntänä toimiminen vierailijoille sekä siivoustyöt.

Työssä menestymiseen sinulta vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta tulisi löytyä anniskelu- ja hygieniapassi. Oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu, sillä työpaikka ei sijaitse Porvoon keskustassa. Sinulta odotetaan reipasta ja iloista asennetta työtä kohtaan, palveluhenkisyyttä sekä valmiudet työskennellä myös kiireen keskellä. Katsomme merkittäväksi eduksi aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta.

Työtä on tarjolla sesongin kiireiden ajan, toukokuusta syyskuuhun. Heinäkuussa työstä on mahdollista pitää lomaa. Työajat ovat aamu- sekä iltavuoroja ja työ tapahtuu klo 07-01 välillä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 29.3.2018 mennessä. Laita myös CV:si sähköpostitse rekrytointikonsultti Sini Lehtiselle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin klo 9-15, rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä p. 050 411 0390.