(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Casa Largoon!
HOK-Elanto / Casa Largo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Hola!

Casa Largo, Helsingin espanjalainen sydän.

Täällä tapaksien nauttiminen on rentoa seurustelua ilman turhaa pönötystä ja keittiön loihtimat herkulliset maut paellasta crema catalanaan sekä monipuolinen viinilista saavat asiakkaan viihtymään vaikka koko illan. Espanjalainen ruoka kuuluu nauttia ystävien tai perheen ympäröimänä - Si!

Casa Largon baari on ehkäpä kaupungin suosituin kohtauspaikka! Suurten ikkunoiden takana, kuin keitaalla keskellä kaupungin vilinää. Baarista voi tilata tapaksia, erikoiskahveja tai olutta, ja tarjolla on tietenkin myös muita juomia kuten cavaa ja sangriaa.

Tämä ravintola syttyy sen henkilökunnasta, ja työvuorot sujuvat kuin flamenco! Casa Largo hakee joukkoonsa tarjoilijaa, joka tuo asiakkaalle tuulahduksen Välimeren lämpöä. Työt alkavat viimeistään toukokuun puolesta välistä ja jatkuvat syyskuun loppuun. Työtunteja on keskimäärin 90h/ 3vkossa, mutta voit aloittaa työt jo aiemmin keväällä pienemmillä tunneilla perjantai- ja lauantai-iltoihin painottuen.

Toivomme sinulta jo jonkin verran tarjoilukokemusta, ja lisäoppia on mahdollista saada Baronan Raflateam-valmennuksesta. Jos espanjalainen ruoka- ja juomakulttuuri ovat lähellä sinua, niin tämä on oikea paikka juuri Sinulle!

Lähetä hakemuksesi heti ja liitä mukaan koulu- ja työtodistuksesi. Tarvitset myös hygieniapassin ja negatiivisen salmonellatodistuksen.

Hasta luego!