(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Casa Largo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vakituista, osa-aikaista (90h/3vko) tarjoilijaa Ravintola Casa Largoon. Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä valmistamme rennolla otteella herkullisia makuja aina tapaksista paellaan ja crema catalanaan. Monipuolinen juomavalikoima ja asiantunteva palvelu mahdollistavat asiakkaallemme aidon espanjalaisen elämyksen, jota erinomainen palvelumme korostaa.

Etsimme tarjoilijaa, joka saa asiakkaan viihtymään, tuntemaan olonsa aidosti tervetulleeksi ja kokemaan tähtihetkiä Casa Largossa. Onnistuaksesi työssäsi, tarvitset tarjoilijan koulutuksen ja-/ tai muutaman vuoden työkokemusta ruokaravintolassa. Olet ammattiylpeä ja haluat kehittyä työssäsi yhä paremmaksi. Englannin kieli sujuu palvelutilanteissa ja kaikki muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ( 90h/ 3vko), luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Edellytämme sinulta

- asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
- aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
- paineensietokykyä
- sujuvaa englannin- ja suomenkielentaitoa


Tarjoamme sinulle

- vakituisen, osa-aikaisen (90h/3vko) työsuhteen
- luotettavan työnantajan
- iloiset työkaverit
- ison talon edut
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi