(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Cafe Charlotta
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Lahteen Cafe Charlottaan ammattitaitoista 

TARJOILIJAA


Tehtävässä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa, Lahden BW-Towerin nykyaikaisissa tiloissa!


Menestyt tehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua.  

Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun. Työaika tulee olemaan 7-17.30 välisenä aikana ja töitä on minimissään kolmena päivänä viikossa.
Työt ovat pääsääntöisesti maanantai-perjantai, mutta joitakin lauantaivuoroja voi kesällä olla. 


Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Ville Väkeväinen, puh. 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi