(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Bock's Ernst Salonger
Bock´s Ernst Salonger

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Suuren suosion vuoksi etsimme uuteen Bock’s Ernst Salonger -ravintolaan lisää tarjoilijoita! Sekä kokoaikaiselle että osa-aikaiselle tekijälle löytyy töitä kulttuurin, yhdessäolon ja elämänilon keitaassa!

Bock’s on syyskuussa aloittanut ravintolatoiminnan legendaarisessa entisessä Ravintola Ernstin tiloissa. Uusi kokonaisuus Bock’s Ernst Salonger tuo elämää takaisin perinteiseen ruokailutilaan, joka on vuosikymmenien aikana ollut keskeinen paikka kaupungin tapahtumille.

Ravintolassa tarjotaan lounasta ja a la cartea. Käytämme tarkasti valikoituja, lähituotettuja ja suoraan tuottajalta ostettuja raaka-aineita.

Meillä et ole pelkkä työntekijä, vaan osa isoa perhettämme. Järjestämme omat koulutuksemme ja meidän perheessämme löytyy olut- ja viiniasiantuntijoita, joilta saat lisää oppia. Perheessämme olemme kaikki yhtä tärkeitä ja pääset itse vaikuttamaan omaan kehittymiseesi. Olemme joustavia ja ystävällisiä, asiakaspalvelualttiita ja reippaita, toivottavasti sinäkin olet! Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Oletko etsimämme perheenjäsen? Laita hakemus tulemaan pian, haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täyttyvät heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.