(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Bock's Ernst Salonger
Bock´s Ernst Salonger

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Etsimme uuteen Bock’s Ernst Salonger -ravintolaan tarjoilijoita! Kokoaikainen ja vakituinen työ luvassa kulttuurin, yhdessäolon ja elämänilon keitaassa.

Syksyllä 2019 alkaa uusi, jännittävä aika Vaasassa, kun Bock’s avaa ravintolatoiminnan legendaarisessa entisessä Ravintola Ernstin tiloissa. Uusi kokonaisuus Bock’s Ernst Salonger tuo elämää takaisin perinteiseen ruokailutilaan, joka on vuosikymmenien aikana ollut keskeinen paikka kaupungin tapahtumille.

Ravintolassa tarjotaan lounasta ja a la cartea. Käytämme tarkasti valikoituja, lähituotettuja ja suoraan tuottajalta ostettuja raaka-aineita.

Meillä et ole pelkkä työntekijä, vaan osa meidän isoa perhettämme. Järjestämme omat koulutuksemme ja meidän perheessämme löytyy olut- ja viiniasiantuntijoita, joilta saat lisää oppia. Perheessämme olemme kaikki yhtä tärkeitä ja pääset itse vaikuttamaan omaan kehittymiseesi. Olemme joustavia ja ystävällisiä, asiakaspalvelualttiita ja reippaita, toivottavasti sinäkin olet! Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Oletko etsimämme perheenjäsen? Laita hakemus tulemaan pian, haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täyttyvät heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.