(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija, Bock's Corner Brewery Oy, Vaasa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Bock's Corner Brewery on pieni paikallinen panimo, joka sijaitsee vanhan panimoalueen sydämessä Vaasan Gerbyssä. Bock'sin oluet valmistetaan pieninä määrinä ja jokaisen oluen laatu tarkistetaan, jotta jokainen erä on korkeatasoinen - vain paras on tarpeeksi hyvää!

Bock's Corner Brewery on kuitenkin muutakin. Panimon yhteydessä on pubravintola, johon asiakkaat ovat tervetulleita seurustelemaan, syömään maittavaa ruokaa ja nauttimaan laadukkaasta pienpanimon olutvalikoimasta.

Etsimmekin asiakasyrityksellemme Bock's Corner Brewerylle reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä TARJOILIJOITA määräaikaiseen työsuhteeseen joulusesongin ajaksi.

Etsimämme tarjoilija omaa aurinkoisen asiakaspalveluasenteen. Hän on ulospäinsuuntautunut, uskaltaa kohdata asiakkaan ja suositella heille pienpanimon tuotteita. Oluiden tuntemus on eduksi tässä työssä, mutta ei välttämätöntä, jos sinulla on motivaatiota opiskella ja tutustua etukäteen eri olutlaatuihin sekä panimon valikoimiin

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille. Palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta tai koulutusta tarjoilijan töistä
Täysi-ikäisyyttä
Motivoitunutta ja reipasta työotetta
Kiireen- ja paineensietokykyä
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta
Oluiden tuntemus on eduksesi


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työn ainutlaatuisessa miljöössä
Kansainvälisen työympäristön
Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ravintola-alalla
Mahdollisuuden oppia eri oluista ja muista panimon tuotteista


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa osoitteessa www.staffpoint.fi. Täytä hakemus huolellisesti ja liitä ansioluettelosi hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat
ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään! Kutsumme hakemusten perusteella hakijat videohaastatteluun, joten tarkkailehan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Anna Rinnekallio
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
020 7206 703
anna.rinnekallio@staffpoint.fi