(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija Bistro & Bar Kokkaan
Ravintola Roux Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Ravintola Roux Oy
Bistro & Bar Kokka on uusi rento ruoka- ja seurusteluravintola Lahden satamassa.

Olohuonemaisen baariinin tiedot rauhaisampi tila ruokailijoille, suuremmalle seurueelle soveltuvia pöytiä sekä ihastuttava terassi. Tiloissamme on 40 ja 60 hengen kokoustilat.

Kokka parhaiten makuja maailmalta rennossa bistro-tunnelmassa. Ruokalistalta löytyy mm. omassa kuiva ager -kaapissa raakakypsytettyä lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia ja artesaanipizzoja. Rento lounas tarjoillaan klo 11: 00-15: 00. Laaja juomavalikoima palvelee niin oluen kuin viininystävää.

Toimenkuva
Etsimme Lahden Satamaan ammattitaitoista tarjoilijaa hyvätasoiseen ravintolaan. Sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta à la carte- ja viinintarjoilusta, viinien tuntemus on eduksi. Työ alkaa tuntityönä, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työvuorojesi määrään. Osaavalle henkilölle tarjolla voisi olla jopa vakituinen työpaikka. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta
Odotamme sinun olevan asiakaspalvelun ammattilainen, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen hymy huulilaan, eikä hyydy paineenkaan alla. Vastapainoksi tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit.

Koulutus ja työkokemus
Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta à la carte -tarjoilusta. Viinien tuntemus eduksi.

Muut tiedot
Täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla on jo hakemus meillä, soita puh. 03 873 200, niin täydennetään tietosi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
Sopimuksen mukaan

Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti.vmp@eezy.fi, 03873200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.08.2020 mennessä.