(Poistunut julkaisusta)

Tarjoilija BBQ Houselle, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

HOK-Elannon BBQ House on laadukas eteläamerikkalaistyylinen pihviravintola, joka tarjoaa parhaista kotimaisista ja ulkomaisista raaka-aineista valmistettuja makunautintoja upeassa miljöössä. BBQ House sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Kampin kauppakeskuksessa.

Meillä pidetään laatu korkealla niin palvelussa kuin tuotteessakin – meillä pääset loistamaan jos olet alan ylpeä ja innokas tekijä. Ravintolassa soi lattarimusiikki ja tuoksuu laavakivigrillissä kypsennetty pihvi. Tunnelma on konstailematon ja rento, ruokalista kattava ja joustava; asiakas saa itse rakentaa annoksensa oman makunsa mukaan. Lounas tarjoillaan ma-pe klo 11 – 14:30.

Sisäsalissa pääsee seuraamaan aitiopaikalta kokkien työskentelyä avokeittiössä, ja lämmitetyltä lasiterassilta on hyvä näkymä Kampin aukion vilskeeseen. Kesäisin suosittu, n. 100-paikkainen terassi aukeaa Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin väliin. Olemme avoinna ma-to 11-23, pe 11-24, la 12-23 ja su 13-22.

Etsimme ammattitaitoiseen myyntitiimiimme sinua, jolle asiakkaiden erinomainen palveleminen on tärkeintä työssäsi. Odotamme, että sinulla on jonkin verran kokemusta á la carte-tarjoilusta – tai ainakin vahva asenne ja halua oppia vaadittavat asiat nopeasti. Olet sosiaalinen, oma-aloitteinen eikä otteesi kirpoa kovassakaan kiireessä. Tunteja on tarjolla 112,5 h/3 viikkoa ja halutessasi sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen kesän jälkeen! Palkka katsotaan kanssasi kohdalleen.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan sekä tietenkin loistavat työkaverit joten hae siis osaksi BBQ Housen mahtavaa tiimiä kesän ajaksi!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi, A la Carte osaaminen